Алгебраїчна структура фундаментальної групи орбіт гладких функцій на 2-торі - Фещенко, Богдан (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2025)
Дана оглядова стаття присвячена опису алгебраїчної структури фундаментальної групи орбіт функцій з ізольованими особливостями на 2-торі відносно дії групи дифеоморфізмів 2-тора