Попередня групова класифікація загального квазілінійного хвильового рівняння - Басараб-Хорват, П.; Лагно, В. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2006)
Розпочато групову класифікацію квазілінійного хвильового рівняння другого порядку найбільш загальної форми. Знайдено канонічні форми операторів симетрії, які генерують групу інваріантності рівняння, описано перетворення еквівалентності та рівняння, що допускають одно- та двовимірні групи інваріантності.