Нелокальні формули розмноження розв’язків рівняння синус-Гордона - Блажко, Л. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2006)
Одержаний ланцюжок односолітонних розв'язків рівняння синус-Гордона за допомогою автоперетворень Беклунда.