Про класифікацію низькорозмірних неспряжених підалгебр алгебри Лі групи Пуанкаре P(1,4) - Федорчук, В.М.; Федорчук, В.І. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2006)
Проведено повну класифікацію всіх неспряжених підалгебр алгебри Лі групи Пуанкаре P(1,4) розмірності 3.