Попередня групова класифікація загальних двовимірних квазілінійних еліптичних рівнянь - Спічак, С. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2006)
В статті розглядається задача групової класифікації квазілінійних рівнянь еліптичного типу в двовимірному просторі. Отримано переліки усіх рівнянь цього класу, які допускають напівпрості алгебри Лі операторів симетрії та алгебри Лі операторів симетрії з нетривіальним розкладом Леві.