Узагальнення бігамільтонових зображень Лакса та оператори перетворень типу Дарбу - Сидоренко, Ю. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2006)
Запропоновано метод узагальнення бігамільтонових динамічних систем. Для інтегрування отриманих систем використовується метод бінарних одягаючих перетворень Дарбу.