Некласичне узагальнення одновимірної системи рівнянь Нав’є-Стокса - Сєрова, М. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2006)
Система одновимірних рівнянь Нав'є-Стокса узагальнена на випадок двовимірного векторного поля та однієї просторової змінної із збереженням інваріантності відносно узагальненої алгебри Галілея.