Нові Q-умовні симетрії та розв’язки рівнянь типу реакції-дифузії-конвекції зі степеневими нелінійностями - Черніга, Р.; Плюхін, О. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2006)
Зроблено вичерпний опис Q-умовних симетрій двох класів нелінійних рівнянь реакції-дифузії-конвекції зі степеневими коефіцієнтами дифузії. Використовуючи отримані симетрії, побудовано нові неліївські розв'язки.