Ортогонально-симплектична супералгебра: структура і реалізації - Марченко, В.; Москаленко, Ю. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2006)
Проведено класифікацію градуйованих підалгебр ортогонально-симплектичної супералгебри Osp(2,n). Побудовано реалізації супералгебри Osp(2,1) в класі диференціальних операторів першого порядку з матричними коефіцієнтами.