Симетрійна класифікація одного класу хвильових рівнянь - Магда, О. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2006)
Здійснено повну групову класифікацію квазілінійних рівнянь гіперболічного типу з довільним елементом, що залежить від трьох змінних.