Двоїсті системи кодування дійсних чисел з нескінченним алфавітом і зв’язки між ними - Лисенко, І.М.; Ісаєва, Т.М. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2017)
Робота присвячена вивченню взаємозв'язків між двома самоподібними системами зображення дійсних чисел із нескінченним алфавітом і нульовою надлишковістю, що ґрунтуються на розкладах чисел у додатні й знакозмінні двійкові ряди. Знайдено вираз цифр числа одного зображення через цифри іншого його зображення.