Про симетричнi рухи в елiптичнiй обмеженiй задачi трьох тiл - Сосницький, С.П. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2020)
У рамках елiптичної обмеженої задачi трьох тiл ми знаходимо достатнi умови обмеженостi (необмеженостi) многовиду симетричних рухiв.