Адаптивні формули Луковського для рузультуючих гідродинамічних сил та моментів у вертикальному круговому баці - Timokha, A.N. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2020)
Виводяться формули Луковського адаптивного асимптотичного типу для результуючих гiдродинамiчної сили й моменту, що пов’язуються з коливаннями рiдини у вертикальному круговому бацi. Результат пред- ставлено в термiнах позначень iз оригiнальної роботи Фалтiнсена, Луковського й Тимохи (2016).