Про обмеженiсть руху в елiптичнiй обмеженiй задачi трьох тiл - Сосницький, С.П. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2020)
У рамках моделi просторової елiптичної обмеженої задачi трьох тiл ми знаходимо достатнi умови обмеженостi руху нескiнченно малої частки.