Узагальнені моментні зображення та апроксиманти типу Паде деяких базисних гіпергеометричних рядів двох змінних - Голуб, А.П.; Тетерук, І.С. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2020)
Знайдено явний вигляд для сумісних апроксимант Паде базисних гіпергеометричних рядів двох змінних.