Груповий аналіз загального еволюційного рівняння другого порядку: інваріантність відносно груп локальних перетворень з нетривіальним розкладом Леві - Жданов, Р.; Лагно, В. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2006)
В статті розглядається задача групової класифікації загального рівняння еволюційного типу другого порядку. Отримано повний перелік рівнянь цього типу, групи локальних перетворень яких мають нетривіальний розклад Леві.