Про інтегровні тривимірні квантово-механічні системи в магнітному полі - Жалій, О. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2006)
Робота присвячена побудові інтегровних тривимірних квантово-механічних систем з ненульовими магнітними полями. Розглядається існування пари взаємокомутуючих інтегралів руху не вище другого порядку за похідними. Більшість отриманих систем є новими і не співвідносяться з відокремленням змінних у відповідному рівнянні Шрьодінгера.