Критерій неперервності за параметром розв’язків багатоточкових крайових задач - Солдатов, В. О. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2017)
Досліджено широкий клас залежних від параметра багатоточкових лінійних крайових задач для систем звичайних диференціальних рівнянь довільного порядку r, розв'язки яких належать комплексному простору C^(n), де 1≤ r≤ nZ. Крайові умови можуть містити похідні y^(l), де 1≤ l≤ n, розв'язку системи y. Отримано конструктивний критерій неперервності за параметром розв'язку в нормованому просторі C^(n).