Наближення класів (ψ,β)-диференційовних функцій поліномами Рогозинського - Ковальчук, І. Р. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2017)
Отримано асимптотичні рівності для верхніх меж відхилення поліномів Рогозинського на класах (ψ,β)-диференційовних функцій у рівномірній метриці.