Колмогоровські поперечники класів L_β, p^ψ періодичних функцій у просторі L_q - Власик, Г. М. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2017)
Знайдено точні за порядком оцінки колмогоровських поперечників класів L_β, p^ψ у просторі L_q для деяких співвідношень між параметрами p і q за певних обмежень на швидкість спадання функції ψ.