Нелокальна задача для нелінійних параболічних рівнянь зі змінними показниками нелінійності - Бугрій, О. М. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2017)
Для нелінійних параболічних рівнянь зі змінними показниками нелінійності розглянуто нелокальну задачу. Знайдено достатні умови існування та єдиності її розв'язку.