Про локальні аж до межі області властивості гармонічних функцій - Аноп A. В.; Мурач, О. О. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2017)
Для гармонічних функцій, заданих у евклідовій обмеженій області з гладкою межею, доведено теореми про локальну регулярність і локальну апріорну оцінку аж до межі області у двобічній соболєвській шкалі.