Теореми типу Ліонса-Мадженеса для еліптичних за Лавруком крайових задач - Чепурухіна, І. С. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2016)
Досліджено еліптичні крайові задачі з додатковими невідомими функціями у крайових умовах, введені Лавруком. Доведено, що ці задачі є нетеровими у деяких просторах Соболєва порядку s<2q, де 2q порядок відповідного еліптичного рівняння. Тим самим встановлено деякі версії теорем Ліонса-Мадженеса для цих задач.