Багатоточкові крайові задачі для систем диференціальних рівнянь першого порядку у просторах Гельдера - Солдатов, В. О. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2016)
Досліджено широкий клас залежних від параметра багатоточкових лінійних крайових задач для систем звичайних диференціальних першого порядку. Доведено критерій неперервної залежності за параметром розв'язків цих задач у просторах Гельдера.