Класичні фундаментальні розв’язки задачі Коші для ультрапараболічних рівнянь типу Колмогорова з двома групами просторових змінних - Івасишен, С. Д.; Мединський, І. П. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2016)
Для виродженого рівняння Колмогорова із залежними від двох груп просторових змінних коефіцієнтами побудовано й досліджено класичний фундаментальний розв'язок задачі Коші. Одержано точні оцінки фундаментального розв'язку та його похідних.