Про реберно-локальні деформації квадратичних форм Тітса найменших несерійних ч. в. множин - Лісикевич, В. А. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2015)
Вивчаються реберно-локальні деформації квадратичних форм над полем дійсних чисел, введені В. М. Бондаренком. Основними інваріантами таких деформацій є P-граничні числа та P-визначальні поліноми, які їх визначають. Описано P-визначальні поліноми (додатних) квадратичних форм Тітса несерійних частково впорядкованих множин найменшого можливого порядку, які відповідають їх сусіднім елементам.