Про беровість простору нарізно неперервних функцій - Волошин, Г. А.; Маслюченко, В. К.; Маслюченко, О. В. (Збірник Праць Інституту математики НАН України, 2015)
Запропоновано три методи доведення того, що локально опуклий простір S=CC[0,1]^2 нарізно неперервних функцій f:[0,1]^2→ R на квадраті [0,1]^2 з топологією пошарово рівномірної збіжності є множиною першої категорії, отже, не є берівським. Вони використовують ε-сітки, функцію обчислення чи топологічні ігри. Ці підходи узагальнено на простори CC(X× Y) нарізно неперервних функцій f: X× Y→ R, які відповідним чином топологізовано.